ASSORTIMENT
Videowall huren Beeldschermen huren Apple huren Laptops huren Computers/PC huren Tablets huren Printers & Scanners huren Beamers huren Servers en Storage huren Netwerkapparatuur huren Audio huren

Servers en Storage huren


Servers en storage huren? Sinds dit jaar hebben wij de gehele afdeling Server en Storage verhuur ondergebracht onder www.server2rent.nl De juiste koppeling van uw serverpark aan de storage en netwerkomgeving is van groot belang om de beschikbaarheid van uw omgeving te garanderen. Server2Rent bied complete server en storage systemen aan.
Lees meer

Servers en storage huren? Sinds dit jaar hebben wij de gehele afdeling Server en Storage verhuur ondergebracht onder www.server2rent.nl De juiste koppeling van uw serverpark aan de storage en netwerkomgeving is van groot belang om de beschikbaarheid van uw omgeving te garanderen. Server2Rent bied complete server en storage systemen aan. Veel apparatuur wordt direct uit voorraad geleverd en kan in spoedeisende gevallen al binnen enkele uren op uw locatie zijn. Bij Server2Rent werken wij met een flexibele looptijd, vraag naar de mogelijkheden sales@server2rent.nl. Wij hebben korte lijnen met verschillende fabrikanten, zodat we snel kunnen schakelen en de kwaliteit hoog kunnen houden. Neem contact op met onze verhuurspecliasten en vraag vrijblijvend uw offerte. Bekijk ook onze nieuwe website: www.server2rent.nl!

Lees minder

Snel huren?

CALL ME BACK