19 inch HP (4:3) monitor

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • HP LA1951g
  • 19″ LCD Monitor
  • Resolution: 1280×1024
  • 4:3
  • VGA, DVI

Huurt u een 19 inch HP (4:3) monitor van Easy2Rent?

Dan kiest u voor een gebruiksvriendelijk product van uitstekende kwaliteit. Easy2Rent is de verhuurpartij voor IT- en AV-apparatuur. In ons assortiment hebben wij verschillende monitoren opgenomen, waaronder deze 19 inch monitor van het merk Hewlett Packard.

Huren was nog nooit zo makkelijk

Bij Easy2Rent weten wij als geen ander hoe we onze klanten kunnen ontzorgen. Dit zit steevast in ons DNA verweven. Onze service gaat van A tot Z en wij laten niks aan het toeval over. Naast de verhuur van de 19 inch HP (4:3) monitor krijgt u ook onze perfecte service en klantvriendelijk team er gratis bij! Wilt u dit zelf ervaren? Vraag dan een verhuurofferte aan voor de 19 inch flat monitor van Hewlett Packard. Wij horen graag van u!

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een 19" HP (4:3) bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl