23 inch Acer Touch PC huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • LED Multi Touch
  • Intel Core i7 2600S Processor
  • 8GB Memory
  • 1TB harddisk
  • Resolution 1920×1080
  • WLAN

Een 23 inch Touch PC huren van Acer?

Easy2Rent verhuurt verschillende soorten touchscreens, zoals de 23 inch Touch PC van Acer. Het is een fijn apparaat om mee te werken en het bevat een geïntegreerde PC. Het vergemakkelijkt de gebruiker om door uw zorgvuldig uitgezochte content te bladeren, zoals productinformatie, spreadsheets of websites. Kiest u voor de 23 inch Touch PC van Acer dan kiest u voor een interactieve monitor.

Dé verhuurspecialist

Easy2Rent is de verhuurspecialist en kan met haar mensen, producten en diensten iedere klant optimaal bedienen. Onze jarenlange ervaring en toegankelijk karakter zorgen ervoor dat het plezierig werken met ons is. Wij bieden altijd een oplossing aan op maat en zijn niet gelieerd aan welke leverancier of partij dan ook. Wilt u meer informatie over de verhuur van de 23 inch Acer Touch PC? Laat het ons weten, we komen graag met u in contact!

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een 23" Acer Touch PC bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl