23 inch HP Touch PC huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Intel Core i5-320M Processor
  • 4GB Memory
  • 1,5TB harddisk
  • Resolution 1920×1080
  • WLAN
  • 12kg

IT- en AV-verhuuroplossingen

Easy2Rent heeft een zeer uitgebreid verhuurassortiment. Wij verhuren verschillende type beeldschermen voor vele bijpassende doeleinden. Wat dacht u van de 23 inch HP Touch scherm met geïntegreerde PC. Huur dit handige apparaat bijvoorbeeld als u interactie wilt creëren tussen uw content en uw doelgroep. Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk en het touchpanel werkt gemakkelijk. Tegenwoordig zijn door de vele mogelijkheden van touchschermen gebruikers gewend aan deze techniek. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen er een muis en/of toetsenbord bij te plaatsen.

Vraag een offerte aan

Wij laten graag niets aan het toeval over en we horen graag van u wat uw exacte huurvraag is. Zo kunnen wij ons aanbod perfect afstemmen. Wij zijn benieuwd naar wanneer en waar u ons product wilt gebruiken en uiteraard wat de verhuurperiode is. Daarbij valt te denken aan het huren van een HP 23 inch Touchscreen voor enkele uren, dagen, weken of maanden. Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Easy2Rent, voor het gemak!

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een 23" HP Touch PC bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl