25 inch HP (16:9) monitor

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • HP 2510i
  • 25″ LCD Monitor
  • Resolution: 1920×1080
  • 16:9
  • VGA, DVI

Geïnteresseerd in de 25 inch HP (16:9) monitor?

Dan huurt u een gedegen monitor van het merk Hewlett Packard met een beeldverhouding van 16:9. Dit scherm is 25 inch, dus een beelddiagonaal van wel 63,5 cm. Hierdoor is deze 25 inch flat panel monitor een fijne keuze als u op zoek bent naar een monitor voor de informatievoorziening op een stand, productinformatie bij een beurs, om te gebruiken tijdens een workshop, te plaatsen op een registratiebalie of voor ieder ander doeleind dat u in gedachten heeft.

Eigen logistieke dienst

Easy2Rent werkt met een eigen logistieke dienst. Hierdoor kunnen wij de 25 inch HP (16:9) monitor snel leveren, maar ook over de afbouw van de verhuurapparatuur hoeft u zich geen zorgen te maken. Direct na afloop van het event, de beurs of een congres worden de producten door onze technici gemonteerd. U kunt na een lange beursdag zelf naar huis. Wel zo fijn! Wij zijn erg flexibel en zo weet u als klant direct waar u aan toe bent.

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een 25" HP (16:9) bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl