27" Acer (16:9) monitor

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Acer V273HLObmid
  • 27″ LED Monitor
  • Resolution: 1920×1080
  • 16:9
  • VGA, DVI, HDMI

Een 27 inch Acer monitor huren?

Bekijk dan het verhuurassortiment van Easy2Rent. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een 27 inch monitor. Wat dacht u van deze Acer monitor met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een reactietijd van maar 5 milliseconde! Het scherm is uitgerust met VGA-, HDMI- en DVI-aansluiting. Alle monitoren worden geleverd inclusief bekabeling.

Easy2Rent de verhuurpartner!

De verhuurservice van Easy2Rent gaat verder dan het sec afleveren van producten. Wij bieden totaaloplossingen zodat het u aan niets ontbreekt. Onze gekwalificeerde medewerkers dragen zorg voor professionele montage, installatie en configuratie. Uiteraard kunnen wij dit verzorgen op de door u gewenste locatie, wanneer u maar wilt. U huurt al een Acer 27 inch monitor voor enkele uren, maar ook een dag, week of zelfs een maand behoort tot onze mogelijkheden. Bent u benieuwd naar onze verhuurprijzen? Onze Sales-afdeling help u graag verder. Kom nu nog met hen in contact; plaats een offerte via de website, per mail of neem telefonisch contact met ons op.

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een 27" Acer (16:9) bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl