29" Philips (21:9) monitor huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Philips Brilliance 298XQJAB
  • 29″ LED Monitor
  • Resolution: 2560×1080
  • 21:9
  • DisplayPort DVI, HDMI

De voordelen van huren

Heeft u een aantal uur, een dag of een week een 29 inch monitor nodig? Dan is huren een fijn alternatief op de dure en soms onnodige aanschaf van een scherm. Easy2Rent is de aangewezen partij om de verhuur van één of meerdere schermen voor u te verzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring, werken met een bevlogen team en een perfecte service. In onze verhuurportfolio hebben we de oerdegelijke en betrouwbare 29 inch monitor opgenomen van het merk Philips.

29 inch Philips (21:9) monitor huren?

Naast ons ruime aanbod van verschillende IT- en AV-producten gaat onze kennis verder. Wij helpen graag met het aanbieden van totaaloplossingen. Bijvoorbeeld als u bezig bent met de organisatie van een congres, beurs of event. Techniek speelt hierbij een belangrijke rol en kan verschillende processen vergemakkelijken. Of misschien bent u op zoek naar de juiste manier om uw doelgroep te voorzien van informatie over uw bedrijf, product of dienst. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de IT- en AV-mogelijkheden zijn en waar u als klant of eindgebruiker mee te maken krijgt. Ontzorgen noemen wij dat bij Easy2Rent! Een offerte aanvragen voor deze Philips 29 inch (21:9) monitor kan natuurlijk altijd…

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een 29" Philips (21:9) bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl