30 presentatieplekken voorzien van techniek

Tijdens een event in het World Trade Center in Rotterdam zijn de drie beste Technische Universiteiten van Nederland samengekomen met de top uit het bedrijfsleven en de overheid. Het dynamische programma was gevuld met presentaties van keynote speakers en diverse gastsprekers.

Easy2Rent heeft haar expertise ingezet om ruim 30 verschillende presentatieplekken in te richten met LED-schermen. De apparatuur werd neergezet, aangesloten, getest en voorzien van audiovisuele techniek. En dat allemaal in een tijdsbestek van slechts twee uur.

Alle apparatuur snel en soepel geregeld

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker wanneer gewerkt wordt onder tijdsdruk. Easy2Rent bereidt alles tot in de puntjes voor en houdt rekening met alle mogelijke variabelen die on-site kunnen voorkomen. Zo hebben de IT-professionals van Easy2Rent altijd alle soorten kabels en aansluitingen bij zich, zodat iedere laptop of tablet moeiteloos op het verhuurassortiment kan worden aangesloten. Ook het bestuderen van de plattegronden voor de handigste volgorde van opbouw wordt niet overgeslagen.

Met als eindresultaat: een efficiƫnte, snelle en soepele opbouw en een tevreden eindgebruiker die zich zonder zorgen kan focussen op zijn performance on stage!