65 inch Samsung Touchscreen huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Samsung MD65
  • 65'' Full HD Touch Scherm (165 cm beelddiagonaal)
  • Resolutie 1920×1080
  • VGA (D-Sub), DVI-D, DisplayPort 1.2, Component (CVBS common), 2x HDMI, Stereo Mini Jack
  • Audio 2x 10W
  • Vesa 400×400
  • 2 touchpunten
  • Gewicht 27,4 kg zonder voet 

Een 65 inch Samsung Full HD Touch Display huren?

Bij Easy2Rent bent u aan het juiste adres voor iedere IT- en AV-verhuurvraag. Wij hebben een uitgebreid productassortiment met apparatuur van A-merken. Bij Easy2Rent kunt u een 65 inch Samsung Touchscherm al huren voor enkele uren, dagen, weken en zelfs langer. Maar net waar u als klant behoefte aan heeft. Wij leveren in heel Europa; ’s avonds en ook in het weekend. Ons onderscheidend vermogen is terug te vinden in onze verhuurprocessen. Bekijk daarvoor de speciale pagina met onze vier verhuurstappen. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord om u te informeren over het 46 inch Samsung Touchscherm en onze verhuurmogelijkheden.

Groot assortiment

De 65 inch Samsung touchscreen heeft een beelddiagonaal van wel 165 centimeter. Het scherm is makkelijk te bedienen en heeft een haarscherp beeld. De resolutie is 1920 bij 1080 pixels en het scherm kan gemonteerd worden aan de wand of geleverd worden op een Beeldscherm Standaard. Naast de verhuur van schermen kunt u ook andere IT- en AV-apparatuur bij ons huren, denk bijvoorbeeld aan iPadslaptopspresentatiezuilenprinters of cisco apparatuur.

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een 65" Samsung Touchscreen bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl