AV-voorziening voor standhouders

Al meer dan 10 jaar is Easy2Rent de vaste AV-leverancier van een technische branchevereniging. Voor twee grote beurzen voorziet Easy2Rent de standhouders in hun AV-behoeften. Denk hierbij aan alles wat een klant op een stand aan AV of computers wil faciliteren; van de verhuur van grote videowalls, tablets voor verkooppresentaties, laptops voor productinformatie en Apple-producten voor grafische features tot informatiezuilen.

Plug-and-Play oplevering

Bij de uitvoering werkt Easy2Rent nauw samen met standbouwers voor het beste eindresultaat. Uiteraard worden alle verhuurproducten door het Easy2Rent team in het voortraject uitvoerig getest en op de dag zelf Plug-and-Play opgeleverd. Voordat de standhouder op de stand arriveert is alles keurig verzorgd en zijn alle verhuurproducten, inclusief draaiende content, klaar voor gebruik.

Aan het einde van de beurs zorgen de professionals van Easy2Rent voor de deïnstallatie van de verhuurproducten. Zo kunnen de standhouders na een intensieve beursdag direct naar huis, wel zo makkelijk.