Batibouw België

Het effect van de hoogstaande audiovisuele oplossingen van Easy2Rent kwam goed naar voren tijdens Batibouw, de belangrijkste jaarlijkse vakbeurs in de bouw-, renovatie- en woonsector in België.

Tientallen stands voorzien van IT- en AV-apparatuur

Wij zijn heel trots dat we de tientallen stands hebben voorzien van onze state-of-the-art IT- en AV-apparatuur. Daarmee konden exposanten hun diensten en producten op een dynamische en creatieve wijze voorstellen aan bezoekers. Bijvoorbeeld door live productdemo’s en prachtige visuals te tonen.

Kracht van beeld

Ook standbouwers beseffen de kracht van beelden maar al te goed en laten zich hiervoor graag ontzorgen door Easy2Rent. Wij leverden Videowalls samengesteld uit 46” en 55” schermen, met ultradun kader en uitgevoerd in diverse formaten (zoals 2×2, 3×3, 4×4 maar ook 6×2).

Andere gebruikers hebben hun bedrijf en producten interactief gepromoot dankzij onze Touch oplossingen (momenteel schermen tot 85” in ons assortiment!). Ook alle IT-zorgen zijn uit hun handen genomen, met onze installatie van netwerken op verschillende stands, pc’s en monitoren of iMacs, printers, multifunctionals en tablets.

Leveren van maatwerk

Voor iedere vraag hebben we aan standbouwer en exposant een passende oplossing geboden. Ons professionele team zorgde ook voor een vlekkeloze op- en afbouw. Een bezoek aan Batibouw wordt zo voor de gast een echte beleving!