Drieduizend m2 beursstand voorzien van IT- & AV-apparatuur

Met een beursstand van maar liefst 3.000 vierkante meter presenteerde het Chinese Telecombedrijf Huawei zich op de Digital Business beurs ‘CeBIT 2016’ in de Messe Hannover. Easy2Rent mocht zich met trots IT-partner noemen en voorzag de gehele beursvloer van IT-& AV-apparatuur. Een immens project dat al in 2015 met de voorbereidingen startte.

Groot, groter, groots!

De apparatuur werd op de stand ingezet als eyecatchers en ter ondersteuning van de merkbeleving. Maar ook om bezoekers te voorzien van productinformatie. Verder werden 13 VIP-ruimtes ingericht met IT-apparatuur ten behoeve van vergaderingen voor board members.

Easy2Rent leverde:

  • 300 HP-laptops
  • 150 LED en touch screens, variërend van 32 tot 90 inch
  • Audio
  • Overige: zoals iPads, printers en pc’s

Easy2Rent voor het Gemak

Gedurende de opbouw, de beurs en de afbouw was onze projectleider het vaste aanspreekpunt voor onze klant. En al een week voorafgaand aan de beurs reisde het professionele Easy2Rent-team, samen met deze projectleider, naar Hannover met alle apparatuur uit ons eigen verhuurassortiment.

Op de stand waren verschillende productgroepen van Huawei vertegenwoordigd, die elk door een andere wereldwijde Huawei-vestiging of sector worden beheerd. Easy2Rent stond voor de uitdaging alle verschillende wensen en eisen van al deze divisies samen te voegen tot één goed werkend eindresultaat.

De opbouwtijd voor de IT & AV bij zulke complexe projecten is vaak zeer kort en stressvol. Gelukkig weten we door onze jarenlange ervaring hoe je dat moet aanpakken en zijn we op alles goed voorbereid. In nauwe samenwerking met de standbouwer en opdrachtgever, heeft onze projectleider samen met zijn team van gedreven, flexibele en service-gerichte mensen alles vlekkeloos laten verlopen.

Ook tijdens het event was ons supportteam aanwezig om de Huawei-medewerkers te ontzorgen bij het klaarzetten van presentaties en content.

Easy2Rent goes global

Met dit project heeft Easy2Rent opnieuw bewezen de nummer één-partner te zijn voor al uw IT- en AV-verhuurvragen. En dat niet alleen binnen de Nederlandse grenzen: dagelijks reizen wij af naar het buitenland om mooie projecten te realiseren voor onze internationale klanten. Hoe complex deze ook zijn, wij kunnen alle apparatuur uit eigen voorraad leveren! Dit doen wij voor eindgebruikers, standbouwers, evenementenbureaus, beursorganisaties en locaties.