Eventregistratie

Eén van de belangrijkste facetten van een event is het registratietraject. Organiseert u een evenement en wil u zich hierover geen zorgen maken? Laat de professionals van Easy2Rent u dit traject dan volledig uit handen nemen.

Easy2Rent was vorig jaar de registratiepartner voor Finance Avenue, een prestigieus 1-dags event in het Brusselse Tour & Taxi waar bezoekers terecht konden met financiële vragen en voor het volgen van workshops. Bijna 4.000 geïnteresseerden schreven zich vooraf in waarvan iets meer dan de helft de beurs effectief bezocht.

Gastvrije hostessen scanden de hard copy uitnodiging of vanaf de smartphone. Bezoekers zonder voorinschrijving konden zich ter plaatse vlot en snel registreren op een van de daarvoor bestemde snelle laptops. Easy2Rent professionals waren aanwezig om het project in goede banen te leiden en de op- en afbouw te verzorgen.

Registratie vanaf 100 tot 5.000 bezoekers

Easy2Rent verzorgt al de registratie voor bijeenkomsten vanaf 100 gasten, maar ook voor events waarop u 5.000 bezoekers verwelkomt, zijn wij uw partner. Wil u meer weten over de mogelijkheden van onze oplossingen voor eventregistratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om persoonlijk met u onze oplossingen door te nemen.

Voor iedere vraag een passende oplossing

Door de grote portfolio aan AV weet Easy2Rent als geen ander hoe evenementen aan te kleden: van welkomstschermen, dagprogramma’s met plattegronden over zalen met beamers en laptops, presentatiesystemen tot audio. Bekijk ons verhuurportfolio voor de vele mogelijkheden of contacteer ons voor meer informatie.