Hardware as a service

Hardware as a Service (HaaS)

Geen investeringen. Geen verrassingen. Geen omkijken naar.

De aanschaf van nieuwe hardware voor uw onderneming vraagt een flinke investering. Ondernemers kiezen daarom steeds vaker voor ‘Hardware as a Service’ (HaaS). Dat houdt in dat u de hardware niet koopt maar alleen gebruikt. U betaalt elke maand een vast bedrag en hoeft dus niet in één keer een grote uitgave te doen.

Met HaaS van Easy2Rent beschikt u altijd over een passende en up-to-date IT-infrastructuur, zonder hoge aanschafkosten. Servers, storage, netwerkapparatuur, laptops, desktops, led-schermen, printers en copiers. Inclusief de bijbehorende software. Voor back- en frontoffice, vergaderruimte en showroom.

Groeit uw onderneming en komen er medewerkers bij, dan huurt u heel eenvoudig apparatuur bij. Is de piek voorbij, dan levert u de overtollige hardware weer in. Met andere woorden: de capaciteit van uw IT beweegt soepel mee met de behoefte van uw organisatie. HaaS is het toppunt van flexibiliteit en schaalbaarheid.

Samen met Easy2Rent maak je een contract op maat: dagelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks opzegbaar, alles is mogelijk. Easy2Rent zorgt bovendien voor de bijbehorende ondersteuning: advies, installatie, beheer en onderhoud van hardware en software. Ook maken we heldere afspraken over verzekering, reparatie/vervanging bij defect, software-updates en retourname. Het contract wordt nauwkeurig afgestemd op de behoefte van uw onderneming. U staat nooit voor onverwachte kosten.

De belangrijkste voordelen van HaaS van Easy2Rent:

  • Geen investeringen. De liquiditeit van uw onderneming blijft op peil.
  • Geen verrassingen. U weet van tevoren wat u maandelijks betaalt.
  • Geen omkijken. Easy2Rent verzorgt installatie, beheer en onderhoud.
  • Ultieme flexibiliteit. Up- of downscalen zodra dat nodig is.
  • Heldere afspraken. U weet precies wat u van Easy2Rent mag verwachten.
  • Zekerheid achteraf. Bij retourname wist Easy2Rent gegarandeerd alle data.

Benieuwd hoe HaaS uw onderneming kan faciliteren? Bel +31 (0) 318 495 300 of stuur een mail naar sales@easy2rent.nl.