iMac 21.5" i5 huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Apple iMac 21,5'' i5
  • Intel Core i5 Processor
  • 21.5'' TFT Scherm
  • Resolutie 1920x1080
  • 8GB Geheugen
  • 1TB Harde schijf 
  • DVD±RW

Topproduct: iMac 21.5 inch i5

De iMac 21.5 inch i5 huren? Dan kiest u voor de grotere broer van de iMac 21.5 inch i3, die met een Intel Core i5 Processor. Beide producten zijn gelijk qua uitstraling en design. Maar de Apple iMac 21.5 inch i5 huurt u als u aan de slag gaat met zware grafische programma’s of videobewerking. De Intel Core i5 Processor geeft uw Apple iMac net die extra capaciteit om snel en comfortabel te kunnen werken. Razendsnel graphics laden; de mogelijkheden spatten van het scherm.

Easy2Rent de verhuurpartner

Easy2Rent is de nummer één van Europa in verhuur van IT en AV-apparatuur. Wij zijn de partij voor de verhuur van de hoogwaardige Apple iMac 21.5 inch i5. Kiest u voor Easy2Rent dan kiest u niet alleen voor een topproduct, maar ook voor onze hoogwaardige service en een bevlogen team van vakspecialisten die de Apple iMac 21.5 inch i5 bij u komen afleveren. Naast het huren van de Apple iMac bieden wij diverse diensten aan die de verhuur nog comfortabeler maken. Easy2Rent, voor het gemak!

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een iMac 21.5" i5 bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl