Informatiezuil huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • 17″ Touchscreen
  • RVS Keyboard
  • 3,0Ghz Core2Duo Processor
  • 4GB Memory
  • 80GB Harddisk
  • DVD+/-RW

Informatiezuil of touchscreen huren? Dan bent u bij Easy2Rent aan het juiste adres

Deze informatiezuil is de perfecte oplossing voor ruimtegebrek op uw zakelijke evenement, beurs of congres. Voor het invullen van enquêtes is deze zuil ook zeer geschikt.

Onze zuil is 1.80 meter hoog en draait volledig op Windows.
De informatiezuil is van aluminium gemaakt, zodat het makkelijk te verplaatsen is.

U bent er bij Easy2Rent van verzekerd dat u kiest voor een perfecte service, een snelle levering, 24/7 bereikbaar en gedurende het gehele verhuurtraject een zeer behulpzaam en professioneel IT team.

Goed, snel, professionele montage en bijzonder comfortabel geregeld.

Het onderscheidende vermogen van Easy2Rent ziet u terug in de verhuurprocessen. Bent u van plan een informatiezuil te huren en wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan onze vier stappen online of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Onze accountmanagers staan u graag te woord via +318495300.

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een Informatiezuil bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl