Inrichting examenfaciliteiten

Twee keer per jaar vinden op een grote business Universiteit de examens voor Financial Auditing plaats. Easy2Rent wordt altijd ingeschakeld als projectpartner en zet haar expertise in op het verhuurgebied van ICT. Maar liefst 250 tot 300 laptops worden dan voor examenkandidaten gereed gemaakt. Vanzelfsprekend allemaal van hetzelfde merk en voorzien van een speciaal image dat voldoet aan alle veiligheidseisen die bij examinering gelden.

Gebruiksvriendelijke uitvoering

Naast de verhuur van de laptops neemt Easy2Rent ook de gehele productie uit handen. Stroomvoorzieningen worden aangelegd, bestaande uit drie verdeelstations waarop alle verhuurlaptops zijn aangesloten. De examenruimte is gebruiksvriendelijk ingedeeld met looppaden en stroomkabelpaden, alle kabels en snoeren worden netjes weggewerkt.

Support gericht op het menselijke aspect

Tijdens de examens verzorgt Easy2Rent altijd professionele support waarbij naast technische kennis, ook het menselijke aspect centraal staat. Onze medewerkers zijn toegankelijk, stressbestendig en kunnen snel schakelen. Aan de examenkandidaten kunnen zij snel en flexibel hulp verlenen bij gebruikersongemakken en eventuele vragen.

Easy2Rent ontzorgt!

De mensen in het team van Easy2Rent zijn goed op elkaar ingespeeld doordat zij dit project al jaren mogen verzorgen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt zodat zowel de organisatie als de studenten optimaal ontzorgd worden.