iPad 2 huren

Kies een aantal
OF BEL ONS DIRECT

Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer:

Productspecificaties:

  • Apple A5 Dual Core Processor
  • 16GB Flash
  • 9.7″ Multi-Touch (1024 x 768)
  • Wi-Fi 802.11a/b/g/n
  • UMTS 3G
  • Afmetingen (BxHxD): 185,7 x 241,2 x 9,4mm

Bent u geïnteresseerd in het huren van een Apple iPad 2?

Wilt u een Apple iPad 2 huren? Dan bent u bij Easy2Rent aan het juiste adres. In ons verhuurassortiment hebben wij hoogwaardige Apple producten opgenomen, waaronder de Apple iPad 2. Een handig tablet voor surfen op het web, video’s bekijken, e-mailen of speciale applicaties. De Apple iPad 2 heeft een ingebouwde camera en audio en is eenvoudig te gebruiken door het touchscreen. Wat dit product kenmerkt is het state-of-the-art design.

Offerte aanvragen Apple iPad 2

Heeft u na het bekijken van deze pagina nog vragen over de Apple iPad 2? Of wilt u weten wat onze verhuurmogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de mail of het offerteformulier. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze accountmanagers staan u graag te woord en geven deskundig advies over de beste inzet van de Apple iPad 2.

Easy2Rent maakt huren makkelijk

Ga voor het totaalgemak en huur een iPad 2 bij Easy2Rent. Wij hebben een groot assortiment en dragen zorg voor een snelle levering door ons behulpzame team. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment. Ons professionele team zorgt voor professionele opbouw en aan het einde van de verhuurperiode ook voor de demontage.

Neem contact op met onze verhuurspecialisten via +31(0)318 495 300 of mail naar sales@easy2rent.nl