iPad standaards, vergemakkelijken de inschrijvingen van studenten.

iPad standaards huren voor uw open dag!

Het huren van een iPad zuil is dé oplossing wanneer u deze nodig heeft. De iPad zuilen van Easy2Rent zijn zeer geschikt om de inschrijvingen van studenten op een snelle en makkelijke manier te voldoen via een iPad. De iPad standaards van Easy2Rent zijn speciaal ontworpen om meer interactie met uw bezoekers te krijgen, die aanwezig zijn op een open dag. De kosten van het huren zijn een stuk lager dan wanneer u een iPad standaard aan zou moeten schaffen. Helemaal wanneer u meerdere standaards nodig heeft. Huren bij Easy2Rent is de beste optie.

Inschrijvingen van studenten, het tonen van een digitale presentatie of uw bezoekers laten surfen op het web worden door deze iPad standaards een stuk aantrekkelijker. Ook kunt u ervoor kiezen om als toevoeging een keyboard te huren bij uw iPad vloerstatief, dat d.m.v. Bluetooth verbonden wordt met de iPad. U heeft keuze uit verschillende toebehoren, passend bij uw vraag.

Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Heeft u content of app’s die vooraf geplaatst moet worden op onze iPad’s? Geen probleem, aangeleverde content wordt op voorhand getest en in geladen op de iPad. Dit voorkomt problemen en stress tijdens de opstart van uw open dag. Al onze iPad’s en standaards worden direct uit voorraad geleverd en kan in spoedeisende gevallen al binnen enkele uren op uw locatie zijn.

Is er op de locatie waar u de iPad’s wilt gebruiken geen Wifi aanwezig? Dan kunnen wij de iPad’s vooraf voorzien van 3G/4G.

iPad Vloerstandaard Curved wit  of iPad Vloerstandaard Curved zwart.

De robuuste iPad vloerstandaards met anti-diefstalbeveiliging zijn een aantrekkelijk en stevig werkstation voor de invoer van gegevens. Uw iPad zit veilig in de anti-diefstal cassette en snoeren kunnen geheel uit het zicht worden weggewerkt! De standaards hebben een luxe uitstraling, zijn stevig en bijzonder stabiel door de verzwaarde voet. De vloer statieven zijn leverbaar in zwart en wit met keyboard.

iPad Tafelstandaard zwart of iPad Tafelstandaard wit.

Easy2Rent levert vrijstaande iPad tafelstandaards in hoogglans wit en zwart. De iPad tafelstandaard is voorzien van een stevige voet, waardoor de standaard niet kan omvallen. De iPad tafelstandaard kan op twee mogelijkheden gemonteerd worden portrait of landscape.

iPad Vloerstandaard met keyboard

Product image

Door de toevoeging van een keyboard, dat d.m.v. Bluetooth verbonden wordt met de iPad, is dit statief een ideaal product om te huren voor inschrijving doeleinden en presentaties. Een bijkomend voordeel is dat het on-screen keyboard niet meer weergegeven hoeft te worden, waardoor er meer schermoppervlakte overblijft.

Uw voordelen:

  • Installatie, de-installatie en onsite support mogelijk.
  • Kleine en grote aantallen leverbaar.
  • Eigen logistiek door heel Europa.

Easy2Rent is dé specialist in de verhuur van verschillende iPad standaards. Heeft u één iPad standaard nodig voor twee dagen? Of heeft u er veertig nodig voor 1 week? Wilt u er ook nog graag een iPad vloerstandaard bij huren? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het huren van iPad standaards of neem contact op met onze verhuurspecialisten.