IT & AV-partner van Tomorrowland in Belgie

Easy2Rent mag zich met trots IT & AV-partner noemen van een groot dance-event in België dat jaarlijks meer dan 60.000 bezoekers trekt. Easy2Rent heeft haar steentje bijgedragen aan deze immens succesvolle productie dankzij de levering van professionele IT- en registratieapparatuur.

Techniekvoorzieningen op de camping

Een week voorafgaand aan het event hebben onze technische medewerkers een IT-infrastructuur opgezet in het Buurthuis op de camping van het festival. Ook stonden onze workstations ter beschikking voor de omwonenden om hun vragen, opmerkingen en klachten te kunnen behandelen.

Daarnaast installeerde Easy2Rent bij de ingang van het campingterrein tientallen laptops en all-in-one-printers, uiteraard allemaal verbonden via het netwerk. Terwijl bezoekers de camping op stroomden, konden zij zich hier registeren en wees speciale software hen vervolgens naar de juiste campingplaats.

Onze professionele LED-schermen zorgden voor alle informatievoorzieningen en plattegronden. Scanapparatuur en laptops zijn ingezet voor het ophalen en terugbrengen van de werkkleding van de festivalmedewerkers.

Flexibele en snelle levering

Twee dagen voor het event kwam de organisatie nog met een hoogdringend verzoek; ze had direct 150 extra laptops en scanapparatuur nodig… Dankzij onze grote voorraad, goede organisatie, flexibele houding en onze eigen logistieke dienst konden wij de klant zelfs nu nog op zijn wenken bedienen.

Kortom, Easy2Rent weet als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare en snelle levering is. Een essentieel onderdeel voor ieder festival waarin zoveel schakels met elkaar verbonden zijn. Met zo’n gigantisch aantal bezoekers en honderden werknemers die druk bezig zijn, wil je immers niet voor verrassingen staan.