Op de beurs

Door de jarenlange ervaring kan Easy2Rent met recht als expert gezien worden in het aankleden van uw beurs met IT- en AV-producten. We durven te beweren voor iedere vraag een passende oplossing te hebben.

Voor iedere klus dragen onze gekwalificeerde specialisten zorg voor professionele montage, installatie en configuratie. We ontzorgen u gedurende het gehele verhuurproces, waardoor het gemak maximaal is. Dit doen wij voor beursorganisaties en -locaties, standbouwers en eindgebruikers.

Iedere doelgroep heeft zijn eigen specifieke wensen:

Voor beursorganisaties en -locaties

Wij weten als geen ander hoe wij beursorganisaties volledig kunnen ontzorgen bij het creëren van de juiste totaalbeleving. We begrijpen immers dat u zich wilt richten op het aantrekken van kwalitatieve exposanten en veel bezoekers.

Easy2Rent kan een beurs volledig voorzien van IT- en AV-apparatuur; van de registratie bij de entree en digitale plattegronden tot het geven van invulling aan alle wensen van exposanten. Bij ons is iedere snaar raak, alles tot in detail geregeld.

Daarnaast zijn wij onderdeel van de leverancierspool van Expodoc Exhibitor Manual. Met deze tool kunt u gemakkelijk partners selecteren die u aan uw exposanten wilt aanbieden om (in het geval van Easy2Rent) de IT- en AV-apparatuur te verzorgen.

Voor standbouwer

Een mooi standontwerp in combinatie met de juiste IT- en AV-aankleding maken de stand van vandaag. Een stand stelt tegenwoordig niets meer voor zonder deze facetten. Wilt u als standbouwer graag een totaalpakket aanbieden aan uw klant en heeft u zelf niet de beschikking over de juiste apparatuur en vakkennis? Vind dan in Easy2Rent de juiste partner: gezamenlijk leveren we een geweldig eindproduct.

Het is wel zo prettig efficiënt met elkaar te kunnen samenwerken en een goed georganiseerd opbouwtraject is daar onderdeel van.

Voor eindgebruikers

Een eindgebruiker - de standhouder of exposant - wil graag alles Plug-and-Play opgeleverd hebben, zodat hij meteen aan de slag kan. Direct na afloop van het event, de beurs of het congres wordt de apparatuur door onze eigen vakmensen gedemonteerd zodat u na een lange beursdag lekker naar huis kunt en u zich geen zorgen hoeft te maken over de afbouw.

Een greep uit ons uitgebreide verhuurportfolio:

Als u wilt sparren over de IT- en AV-oplossingen voor op de beurs, kunt u bij ons terecht via +31 (0) 318 495 300.