Over ons

Easy2Rent is de nummer één van Europa in verhuur van IT- en AV-apparatuur. Onze dienstenportefeuille is zeer uitgebreid en omvat verhuur van diverse apparatuur en een scala aan diensten gericht op het optimale gebruik van deze apparatuur.

Onze verhuurservice gaat echter verder dan louter verhuren: wij bieden al meer dan 35 jaar een groot assortiment, een perfecte service, een snelle levering én gedurende het gehele verhuurtraject een zeer behulpzaam en professioneel team. Wij werken voor grote organisaties, gemeentes, internationale organisaties, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven. Wij komen op verschillende beurslocaties in Nederland, België en Duitsland waaronder, Amsterdam Rai, Jaarbeurs Utrecht, Brabanthallen en nog vele andere plekken.

Onze filosofie

Iedere IT- en AV-oplossing vraagt om een andere benadering, daar zijn wij ons al jaren van bewust. Easy2Rent is dan ook zo ingericht dat wij met onze mensen, producten en diensten iedere klant optimaal kunnen bedienen.
Ons onderscheidend vermogen is terug te vinden in de verhuurprocessen. Wij laten ons graag verrassen door uw vraag maar zijn natuurlijk wel altijd goed voorbereid. Wel zo makkelijk, zowel voor u als voor ons.

Bij Easy2Rent weten we waar het om draait. Service en kwaliteit zijn de vertrouwde waarden. Wij zorgen met onze mensen en producten dat het een klant aan niets ontbreekt. No nonsense, goed, snel en bijzonder comfortabel geregeld.

Easy2Rent IT & AV Rental Solutions, voor het gemak.

Onze producten

Ons gehele productassortiment bestaat uit hoogwaardige A-merken. Wij werken met de professionele lijnen van bekende fabrikanten, juist omdat zij veel (meer) mogelijkheden bieden en een hoge gebruiksvriendelijkheid kennen.
Wij leveren onder andere:

  • Laptops, PC’s, Apple-apparatuur, printers & scanners
  • Servers & storage en netwerk equipment
  • Beeldschermen, Videowalls en touchscreens
  • Transport, (de)-installation & on-site support
  • (Verhuur)oplossingen: voor IT-ers, op de beurs en eventregistratie

Easy2Rent is als één van de weinige verhuurorganisaties van Nederland partner van Microsoft en heeft daarmee de licenties om Microsoft software te installeren. Hierdoor kunnen we ook besturingssystemen en andere (software)producten van Microsoft op tijdelijke basis beschikbaar stellen.

Onze mensen

Easy2Rent werkt met gedreven en professionele mensen die allen gaan voor het maximaal haalbare serviceniveau. Naast passie voor ons vak en een enorme hoeveelheid IT- en AV-kennis, zit ontzorgen steevast in ons DNA verweven. Voeg daar een open karakter, jarenlange ervaring, een persoonlijke manier van communiceren en een flinke dosis humor aan toe en u weet precies wat u aan ons heeft.

Easy2Rent biedt jonge professionals de mogelijkheid zich te ontplooien in een vooruitstrevend bedrijf. Elk jaar stellen we stageplaatsen beschikbaar voor studenten van het MBO niveau 2, 3 en 4.

Easy2Rent. Powered by The Rental Group

Easy2Rent maakt deel uit van The Rental Group. Binnen de groep behouden wij onze eigenheid en een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt dus blijven rekenen op onze vertrouwde service, hoogwaardige apparatuur, gunstige prijzen, bekende gezichten en jarenlange ervaring. The Rental Group maakt het mogelijk om slim in te kopen en administratieve taken te centraliseren. Daar profiteren alle Easy2Rent klanten van:

  • Dankzij strategische inkoop kunnen we onze vertrouwde topkwaliteit leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven, ook in de toekomst.
  • Als onderdeel van The Rental Group zijn we in staat snel te schakelen en je een buitengewoon breed en diep assortiment aan te bieden. Ook als je behoefte hebt aan extreem grote aantallen of juist heel specialistische apparatuur.
  • Je houdt je vertrouwde contactpersoon als centraal aanspreekpunt. We blijven jouw stabiele, daadkrachtige partner op wie je altijd kunt rekenen.

Onze geschiedenis

2016 | Easy2Rent - IT & AV Rental Solutions

Easy2Rent neemt afscheid van de naam Livingston en gaat verder als Easy2Rent - IT & AV Rental Solutions. Vandaag de dag richt het bedrijf zich nog steeds op de verhuur van IT- en AV-apparatuur. Waarin zij inspeelt op de nieuwste trends en technologieën. Easy2Rent onderscheidt zich in de markt door haar hoge serviceniveau en het grote comfort dat zij haar klanten biedt.

2011 | Easy2Rent Livingston

Livingston Benelux is zelfstandig verder gegaan onder de naam Easy2Rent Livingston met vestigingen in Veenendaal en Kontich (België).

2000 | Livingston

Het hoofdkantoor in Londen besloot om afscheid te nemen van de naam Hamilton en verder te gaan met de internationaal bekende naam Livingston. Het verhuurassortiment bleef hetzelfde.

1996 | Livingston - Hamilton

Livingston fuseert samen met de Nederlandse vestiging van Hamilton. Zo werd de verhuur van computerapparatuur en meetapparatuur gecombineerd. Al voor 1996 was Hamilton namelijk actief op de Nederlandse markt en het bedrijf heeft vele ontwikkelingen op het gebied van IT meegemaakt.

1985 | Brammer Group

Livingston wordt onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Brammer Group.

De jaren 70 | Uitbreiding in Europa

Livingston groeit verder en krijgt verschillende vestigingen in Europa. Ook worden computersystemen geïntegreerd in het productassortiment.

De jaren 50 & 60 | De oorsprong

In de jaren vijftig begint Livingston in Engeland als groothandel voor meetapparatuur van een Amerikaanse fabrikant, gericht op het gebied van defensie en communicatiesystemen. Het concept was succesvol en ook in de jaren 60 zette Livingston deze koers voort.