Tijdelijke werkplekken creëren om de continuïteit van de bedrijfsvoering door te laten gaan?

Ondervindt u ook de problemen van het coronavirus op dit moment? En creëert u tijdelijke werkplekken om de continuïteit van de bedrijfsvoering door te laten gaan?


Als werkgever dien je op grond van de Arbeidsomstandighedenwet zorg te dragen voor een veilige en gezonde werkplek. Niet alleen is handelen verplicht op basis van deze wet, maar ook de continuïteit van de bedrijfsvoering is erbij gebaat wanneer goed is nagedacht over een virusprotocol of tijdelijke werkplek bij de uitbraak van een virus.


Een maatregel om werknemers te beschermen en te zorgen dat zij elkaar niet aansteken, kan de keuze zijn om werknemers op een tijdelijke werkplek te laten werken. De werknemer moet bijvoorbeeld de mogelijkheid krijgen om een extra scherm, een toetsenbord en een muis te gebruiken. Het volledig inrichten van een tijdelijke werkplek met IT apparatuur is kostbaar, zeker als je de werkplek maar tijdelijk gebruikt. Easy2Rent biedt volledige ontzorging en ondersteuning met het aanleggen van IT apparatuur op uw flexibele werkplek!


Een snelle levering op locatie en alles vooraf geïnstalleerd. Het inrichten van tijdelijke werkplekken is met onze apparatuur en service zo geregeld. We bieden op locatie graag een helpende hand. Iedere tijdelijke werkplek kan worden uitgerust met verhuurapparatuur, bestaande uit een netwerk van laptops, aangesloten op het internet en een All-in-One-printer.