Voor de IT-er

De snel veranderende wereld waarin we leven brengt nieuwe IT-vraagstukken met zich mee. Zo wordt de opslag van data steeds complexer door nieuwe technologieën en het digitaliseren van werkprocessen. Deze complexe werkomgeving vraagt om flexibiliteit van de inrichting van uw IT-omgeving. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de Server & Storageproducten en netwerkapparatuur uit het verhuurassortiment van Easy2Rent.

Deze producten verhuren wij aan IT-ers bij:

  • Levertijdoverbrugging
  • Ondersteuning van migratietrajecten
  • Calamiteiten of storingen op de IT-infrastructuur
  • Capaciteitsvergroting
  • Tijdelijke projecten

Door het leveren van functionele vervanging of het toevoegen van hardware aan de IT-infrastructuur bent u verzekerd van 100% continuïteit. Huren is de meest ideale mogelijkheid om te besparen op hoge investeringen.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen. Een goede voorbereiding is vaak al het halve werk. Wij dragen zorg voor de gehele configuratie en een snelle implementatie zodat u binnen no-time voorzien bent van apparatuur van hoge kwaliteit, direct uit voorraad leverbaar en (vaak) nog sneller dan de fabrikant en concurrent.

Easy2Rent is als één van de weinige verhuurorganisaties van Nederland partner van Microsoft en heeft daarmee de licenties om Microsoft software (zoals Windows Server) te installeren.

Huren is flexibel, zorgeloos en schaalbaar en bij Easy2Rent al mogelijk voor een korte verhuurperiode. Onze verhuurspecialisten spreken bovendien dezelfde taal. Wilt u meer weten over onze server- & storage- of netwerkapparatuur? Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. U kunt alvast geïnspireerd raken door ons verhuurassortiment. Mail naar sales@easy2rent.nl.

Bekijk ook de totaaloplossingen die wij aanbieden voor Op de Beurs en Eventregistratie.