Wachtrij verzachter/management

Wachtrij verzachter/management

Naarmate de situatie verandert, moeten bedrijven en organisaties zich aanpassen aan de nieuwe norm. Om social distancing in acht te nemen, is de inzet van een virtueel wachtrij-managementsysteem wellicht een oplossing. Het terugdringen van de ergernis van moeten wachten levert onder meer een hogere klanttevredenheid op. Het kan worden toegepast bij uiteenlopende bedrijven, winkels en andere instellingen maar gebeurt vooral veel bij musea, attractieparken en andere grote publiekstrekkers.

Easy2Rent biedt een buiten LED scherm of LED wall aan met hierop een Corona/Bubbel boodschap welke wordt afgewisseld met een informatie video of andere mededelingen. Bij pretparken is de wachtrij voor een attractie vaak zelfs onderdeel van de beleving, compleet met thematisering, tv-schermen en ander entertainment.

Crowdalert

Door de strenge maatregelen mogen er nog maar een beperkt aantal klanten/bezoekers/personen tegelijkertijd binnen. De huidige richtlijn staat op 1 persoon per 10m2. Houden bijvoorbeeld winkeliers hier zich niet aan, riskeren ze een boete oplopend tot 4000 euro. Easy2Rent denkt mee en komt met de oplossing: ‘CrowdAlert’.

Easy2Rent heeft al jaren ervaring met het  inzetten van schermen en IT voor beurzen, congressen, locaties, winkels, organisaties en bedrijven. In zeer korte tijd is dit unieke systeem ontwikkeld, dat snel, goedkoop én op  grote schaal uitgerold kan worden. Voor in de verhuur, maar ook permanent als vaste installatie.

Benieuwd hoe Easy2Rent uw onderneming kan faciliteren? Bel +31 (0) 318 495 300 of stuur een mail naar sales@easy2rent.nl.